De Power Plate, wat is dat juist voor een machine?

De Power Plate produceert trillingen door het hele lichaam en de spieren met behulp van een vibrerend platform, waardoor een stretch reflex ontstaat.. Een optimale bloedsomloop vindt plaats. De pezen, gewrichten, de spieren van het hele lichaam worden benadrukt en versterkt.

De Power Plate werkt op een principe van versnelling in 3 dimensies.
Deze versnellingen leiden tot snelle en intense spiercontracties met een snelheid van 35 per seconde, van alle spieren van het lichaam :
buikspieren, triceps, billen,...

Deze unieke stimulatie helpt overbelasting van de spieren tot 97 % van de capaciteit tegenover slechts 30 % in een traditionele training.
Geen andere aandrijving genereert een dergelijke betrokkenheid uit het lichaam !

Voorgestelde programma's :
-"Fit blijven/revalidatie"
-"Verslanking"
-"Jonge moeders"
-"Massage en ontspanning"
-"Ski & Golf"

Opleiding en raadgeving

Wij bieden gecoachte sessies aan, gaande van opwarming naar verschillende soorten oefeningen, met een massage als afsluiter. Uw coach staat naast u om u deze verschillende oefeningen te tonen, uw te verbeteren indien nodig, u aan te moedigen, … Uw programma is aangepast en evolueert naarmate de sessies. Natuurlijk zal u een inspanning moeten leveren tijdens de korte duur van de sessie, zijnde van 20 tot 30 minuten. De sessies worden voorzien in kleine groepen van maximum 3 personen.

Naarmate je vooruitgang, kunnen de oefeningen intenser en complexer worden (duur, omvang , positie, frequentie) en dit om je doel te bereiken.

Ik zal als coach attent zijn en zal u te begeleiden tijdens uw sessies zodat deze aan uw verwachtingen voldoen.
De ideale trainingsfrequentie is 2 maal per week.

Deze training gebeurt in een vriendelijke sfeer, zodat u een moment aan uzelf en uw lichaam kunt aanbieden.

Welk kledij voorzien ?

U kunt sportkledij voorzien indien u dit wenst (short, jogging, t-shirt, …).
U hoeft geen sportschoenen mee te nemen, we trainen best op blote voeten
(of met kousen).

Snelle resultaten

Aanscherping silhouette – Verbeterde bloedcirculatie – Gewichtsverlies – Vermindering van celllulitisverschijning - Versterking van de spieren - Verbeterde bloedsomloop - Pijnbestrijding van zware en/of vermoeide benen – Preventie van evenwichtsverlies – Verhoging van flexibiliteit – Welzijn en een betere conditie in het algemeen

Maar de Power Plate machines kunnen ook snel en doelgericht alle spieren versterken, wat bijdraagt ​​aan de voorbereiding van sporten zoals skiën, golfen, fietsen of hardlopen.